Wie ben ik?

Marjo Peters-Janssen

Mijn naam is Marjo Peters-Janssen en ik ben geboren in 1966. Ik ben getrouwd met Rob en samen hebben we een dochter.

 

Na het LHNO heb ik met veel plezier gewerkt in een bakkerij. Toen mijn droom uit kwam en mama mocht worden van onze dochter bleef ik met veel plezier thuis om voor haar te zorgen. Ruim twee jaar later ging ze naar de peuterspeelzaal, waar ik tien jaar lang vrijwilligster ben geweest. Omdat ik het leuk vond om met kinderen te werken, ben ik daarna oppasmoeder geworden. In de jaren die volgden moest ik helaas afscheid nemen van verschillende dierbare mensen om mij heen. Jong en oud, het is en blijft een gemis...

 

Toen mijn moeder in 2013 overleed is er 'iets' met mij gebeurd, waardoor ik wist dat ik mensen wilden gaan helpen bij het creëren van een mooi afscheid. In 2016 heb ik mogen helpen bij het afscheid van mijn peetoom. Toen wist ik het zeker en ben ik een studie uitvaartverzorgster gaan doen, die ik inmiddels succesvol heb afgerond. Nu zou ik u graag willen begeleiden bij het afscheid van uw dierbare. Samen kunnen we ervoor zorgen dat u kunt terugkijken op een mooi en waardig afscheid.


Nu en dan huil ik nog om jou...

Gewoon omdat ik van je hou...